Aglarond

Na een rustige nacht, komen de avonturiers vroeg in de ochtend bij de oude kampplek van de karavaan van Farweather Trading Company. Hier vinden ze sporen van de goblin. Deze volgen ze. De goblin lijkt mank te zijn. Na een paar uur de sporen gevolgd te hebben, loopt de groep in op een half-elven patrouille. De patrouilleleider Eldarion sommeert hen te stoppen. Hij vertelt dat de sporen leiden naar een menhircirkel. Deze werden vroeger door een oud star-elven rijk gebruikt om te reizen. Nu is het er niet pluis volgens Eldarion. Hij wil de groep de plek pas wijzen als zij hebben aangetoond de ruimte aan te kunnen en niet meer schade aan te richten. Hij stelt voor dat ze het hoofd van een bugbear brengen. De bugbear leidt een groep goblinoids. Zijn hide-out zit een halve dag naar het noorden.

Ze besluiten de volgende dag te vertrekken, zodat ze er halverwege de dag aankomen, en niet als het donker is. ’s Middags gaan de groep terug om de karavaan op te wachten en hun te informeren over de plannen. De karavaan wacht vijf dagen  en zal 16 nightal vertrekken.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.