Aglarond

Headhunting (1)

13 en 14 nightal 1373

De volgende ochten proberen de avonturiers het complex te verlaten. De bugbear heeft de tweede uitgang ook geblokkeerd. Ze breken uit en komen terug in de grot. Deze is verlaten. De bugbear is gevlogen.De groep volgt de bugbear sporen de rest van de dag. Deze leiden het Yuirwood uit, de Tannath Mountains in.

Er volgt wederom een dag sporen volgen. Halverwege de middag zien ze een bugbear lijk liggen. Hij wordt aangevreten door een dire wolverine. Ze verslaan het beest. Het lijk blijkt van een andere bugbear te zijn, met zwaardsteken om het leven gebracht en van een helling gegooid. Boven aan de helling vinden ze sporen van een kampplek. Hier hebben meer bugbears gezeten. Deze groep is samen verder getrokken.

Ze volgen de rest van de dag de sporen en halen uiteindelijk de bugbears in. Een gevecht volgt en de bugbears worden verslagen. Het hoofd van de leider wordt afgehakt en meegenomen. De dag is om en in de buurt wordt kamp opgeslagen.

<meta />

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.