handel

Buck Sfiz, Gwendolyn Kestral en Sonja Silversong zijn met de beloning die ze ontvingen in Emmech na het verslaan van Harl Beskel een handel voor de tempel van Selune gestart. Het gaat om een pakhuis in Emmech, een caravel: de Seabull en een aanzienlijk startkapitaal. Later hebben ze het longship van Lord Desmond Elzar opgehaald en ook bij de handel betrokken.

Het betreft een shopping/trading business. Dit heeft de volgende eigenschappen: capital – medium; resources – medium; risk – high. 

Uitvalsbasis is Emmech, een small city,dit geeft een +2 profit modifier. Iedere maand maakt Gwendolyn Kestral een profit check. Ieder punt boven 25 levert 50gp op. 

De volgende modifiers zijn van toepassing, naast de modifiers die Gwendolyn Kestral zelf heeft: -8 als ze minder dan 24 uur aanwezig is geweest die maand of 2 als ze meer dan 120 uur aanwezig is geweest; 2 vanwege Emmech8 vanwege het startkapitaal en het longship; -4 vanwege high risk; 2 vanwege hulp van een business partner (Buck Sfiz); +1 vanwege het specialisme van Sonja Silversong in zeevaart en nog eens +1 vanwege een extra kapitein.

handel

Aglarond ArjanBeelen