Buck Sfiz

Buck Sfiz is een sorcerer uit Sembia. Hij is zoon van Abe Sfiz, wijnhandelaar en eigenaar van Sfiz Trading Company. Op 30 uktar 1373 komt Buck na een lange boottocht aan in Velprintalar. Een recept voor Bucks Fizzie Wine is gestolen uit zijn ouderlijk huis. Het spoor leidt naar Aglarond. Buck wordt bij aankomst gerold. Een groep jonge avonturiers uit Aglarond helpt hem. Hij sluit zich aan bij de groep, in de hoop dat zij hem misschien kunnen helpen bij het vinden van zijn recept. Een aantekeningen vel dat bij het recept hoort vinden de avonturiers in het kistje waar The Grail of Shargrailar in heeft gezeten.

Eind tarsakh 1374 besluit Buck het even rustiger aan te doen. Hij trekt in de mansion van Lord Vaughn, langs de kust iets ten oosten van Velprintalar, om deze in te richten voor de avonturiers.

Buck heeft samen met Gwendolyn Kestral en Sonja Silversong een handel voor de tempel van Selune. Vanaf marpenoth 1374 richt hij zich vooral op de handel vanuit het pakhuis in Emmech met Mesring en Glarondar.

Buck Sfiz

Aglarond ArjanBeelen