avonturiers

De avonturiers vanaf eind 1373:

Torsten Fordenfroth; Kyra Palphramond; Buck Sfiz; Apsalom; Matrim; Sonja Silversong; Yuiros Aenbras; Sealmyd; en Maelthas.

Als op 11 nightal 1373 de jacht op de Hoorn des Overvloeds de avonturiers naar een menhircirkel net buiten Tanyuir leidt, wordt Narfedwyn met de groep meegestuurd. Ze belanden in Tir'in'tiral. Hier sluiten ook Shando en Gwendolyn Kestral zich bij de groep aan.

Eind hammer 1374 stapt Kyra Palphramond uit de groep, na een aantal verhitte discussies met Sonja Silversong en een ultimatum van de groep. Een paar dagen later is zij tot inkeer gekomen en keert ze terug.

Op 3 tarsakh 1374 wordt de groep geholpen door een half-elf bij de aanval op Scales en zijn bende in het Yuirwood. Zij is genaamd Rosamaiin en sluit zich aan bij de groep.

Tegen 1 flamerule 1374 heeft de groep aardig wat roerend en onroerend goed bij elkaar verzameld: een mansion langs de kust net buiten Velprintalar, een pakhuis in Emmech, een caravel genaamd Seabull en een longship dat van Lord Desmond Elzar is geweest.

avonturiers

Aglarond ArjanBeelen