Aglarond

Twilight Tomb (9)

Dag 9: 2 en 3 hammer 1374

Wanneer de avonturiers weer op weg gaan naar toren 3 wordt er op de brug een poging gedaan Narfedwyn te domineren met dominate person. Dit mislukt. De groep komt er niet achter wie dit probeerde en loopt verder naar toren 3. Deze blijkt verlaten. In de onderste verdieping vinden ze nog wel een hoorn. De hoorn is versierd met platina en edelstenen en past precies in het kistje van de Hoorn des Overvloeds. Op de hoorn blijkt een lingering evil te zitten. Maelthas weet dat het een drakenhoorn is. Toren 3 wordt grondig doorzocht, maar er wordt niks meer gevonden.

De groep loopt verder o.l.v. Kyra Palphramond, die detect evil. Daarom ontdekt ze de girallon zombie en de brain in a jar in het trappenhuis. Ze proberen de twee monsters te ambushen, maar een open gevecht volgt. Uiteindelijk worden de monsters verslagen. De brain in a jar heeft de sleutel in z’n potje zitten.

Voor de groep verder gaat, wordt rust gehouden. Sonja Silversong leest de notities van de bugbear. Het is een trainingsverslag van het trainen van dire apes. Daarnaast leest ze een briefje:

Vuroosk, Come to the Yuirwood in the Tannath foothills. This gold covers the costs of your travel. It’s only a little of the wealth that is yours under my command. Besides I give you the opportunity to kill elves from a save place. Tolgbiry

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.