Aglarond

Twilight Tomb (1)

Dag 1: 16 en 17 nightal 1373

De avonturiers worden na de maaltijd naar de menhircirkel begeleid. De werkt alleen in het donker. Het duurt even, maar dan worden ze verplaatst. Ze komen aan op een rotsplateau in de zee, ook in een menhircirkel. Voor zich uit zien ze een complex, bestaande uit vier torens. Deze zijn van zwart glas. De torens zijn verbonden met bruggen van doorzichtig glas. De temperatuur is vergelijkbaar met Aglarond. Het is helder en er is een prachtige, maar vreemde sterrenhemel te zien, zonder maan. Ze komen er achter dat er sprake is van verminderde zwaartekracht en dat ze waarschijnlijk op een andere plane zitten. 

De groep loopt de voorste toren in. Zien hier lijken van star-elven, hobgoblins en orcs. Worden vervolgens welkom geheten in Tir’in’tiral door een star-elven standbeeld en aangevallen door een owlbear. Een kamer verder vechten ze met star-elven skeletons en hobgoblin zombies.

De route wordt vervolgd en de groep loopt een kamer binnen met twee hobgoblin lijken in een fontein en een bloedspoor naar één van twee deuren. Achter de andere deur zit een trap naar boven. De eerste deur wordt geopend er ligt een gevilde hobgoblin midden in de ruimte en Kyra Palphramond detect evil. Voorzichtig vermijdt de groep een ambush van huiden. Desalniettemin volgt een pittig gevecht en de groep besluit na afloop te rusten. Het was een lange dag. Overigens vinden ze in de kamer nog een magisch longsword.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.