Aglarond

De volgende dag bestormt de crew van de Shorespear de mansion, terwijl de avonturiers deze benaderen via de grotingang. Wederom zitten er piraten op het plateautje, waaronder de wizard van het schip. Met fly en 2x fireball maakt Maelthas hier korte metten mee. Boven aangekomen ontmantelen ze de kruisboogschutters op de muur (allen eerder gevangengenomen piraten) en vechten ze met Lord Desmond Elzar, Cadfael Jennaer, Eilunneth Bras (de vrouw met trident) en de overgebleven huurlingen in fullplate of met spiked chain. Bovendien groeien er assassin vines in de tuin. Nog voordat de schipscrew boven is, is iedereen verslagen. Lord Desmond Elzar is dood, maar in totaal 18 anderen zijn gevangen genomen: 10 roeiers, 6 seige engineers en 2 huurlingen. Ze doorzoeken de mansion en vinden een geheime gang die naar een kelder leidt. Hier is een flesh golem, die ook wordt verslagen. Erachter is een geheime workshop, waar o.a. golems gemaakt kunnen worden.

Die middag gaan ze nog naar het dorpje op Ghevden om te spreken met de lokale lord en lid van de Royal council. Lord Yosmyd Curassaer is niet aanwezig. Hij is in Velprintalar vanwege de vorige Councilmeeting en blijft in ieder geval tot de volgende. De groep spreekt met zijn steward: Lord Bleddyn Bythaer. Ze vertellen hem over de dood van Lord Desmond Elzar. Steward Bythaer blijft beleefd, maar is niet blij met het voorval. Hij geeft aan dat dit onderzocht dient te worden. Hij zal dit aan Lord Yosmyd Curassaer doorgeven. De groep informeert naar de mansion. Dit zullen ze met Lord Curassaer moeten bespreken bij terugkomst in Velprintalar.

Terug bij de mansion wordt alles in gereedheid gebracht voor vertrek de volgende dag. Onder de crew zijn geen doden gevallen.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.