Aglarond

De avonturiers melden zich ’s ochtends bij Captain Coock Tasman. Ze spreken met hem af dat ze de volgende dag met een longboat richting Ghevden vertrekken. De marine regelt voedsel, tegen betaling van 100gp. De volgende dag kunnen zij zich melden bij Captain Jorwen Nauticaerr van de Shorespear. Aansluitend gaat de groep naar de tempel van Valkur en worden voorbereidingen voor de reis getroffen.

De tocht naar Ghevden verloopt rustig. Kyra Palphramond ontdekt dat Velskoon Annis Bordell evil is. Ze leggen dit voor aan Captain Jorwen Nauticaerr. Zij geeft aan de Velskoon nodig te hebben voor de missie. Bovendien voert hij zijn taken goed uit. Ze kan hem dus niet missen.

De negende dag op zee trekken ze met de boot rond het eiland, op zoek naar de baai waaraan Lord Desmond Elzar woont. Tegen het eind van de middag vinden ze die. Ze bespreken met Captain Jorwen Nauticaerr een plan. De groep zal ’s nachts het fort van Lord Desmond Elzar over land naderen. Ze moeten dan de katapulten op de torens uitschakelen, zodat de Shorespear de volgende ochtend de baai binnen kan varen.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.