Aglarond

The Army of the Green Mage (3)

30 eleasis t/m 1 eleint 1374

De avonturiers vertrekken te voet door het bos. Zich bewust van mogelijk gevaar van agressieve half-elven. Aan het eind van de tweede dag lopen ze tegen een patrouille aan van half-elven. Het is een groep uit Tanyuir onder leiding van Eldarion. De groep vertrouwt het niet helemaal, maar Eldarion vertelt dat er twee dagen eerder opnieuw jonge half-elven spontaan uit het dorp naar het zuid-westen zijn getrokken, net als een tenday eerder. De groep onder leiding van Eldarion heeft een daglang de sporen gevolgt. Hij vermoedt dat ze langs de River Til lopen, maar hij heeft geen idee waarheen. De groep vertelt hem over de aanval op Velskoon Nedwyr Sandar en de groep half-elven met griffonklauwen en -bek. Narfedwyn is stil en afwezig. Ze geeft aan liever niet in Tanyuir te willen overnachten.

Als de groep half-elven verder loopt richting Tanyuir, vertelt Narfedwyn beschaamd en geëmotioneerd aan de rest van de groep wat haar de laatste tijd is overkomen. Ze vertelt dat ze vermoedt dat het met haar tattoeage te maken heeft. Deze tattoeage is gezet door een druide uit Tanyuir: Aeron Ibor. De tattoeage geeft haar één maal per dag een magische bonus, maar zorgt er ook voor dat ze meer dan anders de wens heeft om het bos te beschermen. Meerdere half-elven van haar leeftijd hebben zo'n tattoeage van Aeron Ibor gekregen.

De groep concludeert dat ze nog 7 dagen hebben, voordat het magische effect opnieuw in werking treedt. Ze gaan eerst naar Glarondar, misschien dat ze daarna de jonge half-elven kunnen volgen.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.