Aglarond

De avonturiers blijven een paar dagen in Emmech. Dan cast Gwendolyn Kestral wind walk. De groep verandert in wolkjes en reist vliegensvlug over de Tannath Gap tot vlakbij de ontmoetingsplek.

De 52 companions zitten hier al een dag te wachten. Beide groepen benaderen elkaar enigszins afwachtend, maar vriendschappelijk. De ezels en de barg met ijzer zijn heelhuids overgekomen, maar de avonturiers hebben een dode metgezel bij zich. Ze vertellen hun verhaal:

"…"

Ondertussen doet Kyra Palphramond detect evil. Ze komt er achter dat de ring die de 52 companions gevonden hebben evil is. Ze sommeert de companions om de ring aan haar mee te geven. De disc die ze bij dezelfde groep goblinoids hebben gevonden is een spellfocus voor Nar demonbinders. De 52 companions zeggen toe dit bij High-captain Gante Demelin in te leveren. De groepen overnachten samen langs de oever van River Umber.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.