Aglarond

De volgende dagen verlopen rustig. De ‘look-out’ verschijnt iedere dag bij de houtzagerij. Apsalom gaat als Tulin Farweather ontbijten in de Riverside inn. Hij doet alsof hij verkouden is om ze andere stemgeluid te verklaren. Op een gegeven moment komt een werknemer van Tulin Farweather vragen of hij weer aan het werk kan. Apsalom geeft aan dat hij even moet wachten tot de karavaan weer terug is. Kyra Palphramond verkent de rest van de omgeving op groepjes met evil aura’s. Deze vindt zij niet. Ook laten de avonturiers zich duidelijk zien in de Paladin inn.

Na 4 dagen wachten wordt de groep onrustig. Narfedwyn en Apsalom breken in in de huizen van de ‘look-out’ en de man waar hij mij sprak in The Bold Griffon. In het eerste huis vinden ze een dure ring (geen trouw- of zegelring), maar verder vinden ze geen clues. Narfedwyn loopt ook nog even langs de Salt and Spices inn, maar er is geen bericht voor Sandra Parlou.

Gwendolyn Kestral en Kyra Palphramond spreken met Sergeant Telstar af dat Tulin Farweather de volgende avond terugkomt, zodat hij de dag erna (26 Alturiak) zijn karavaan kan ontvangen. Sergeant Telstar verzoekt hen om tot en met de eerste week van chess in de buurt te blijven omdat er dan een betaling moet plaatsvinden. Bovendien treedt de Black cloaked man maar twee keer per maand op. Sergeant Telstar heeft er geen problemen mee als de groep het warenhuis van Lord Desmond Elzar binnen gaat, om te inspecteren. Ze besluiten dat de volgende dag te doen.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.