Aglarond

De volgende dag gaan de avonturiers ’s ochtends naar The House of the Four Moons. Gwendolyn Kestral is aanwezig als Sera Lafalet probeert Patryk Firepot te scryen. Tot twee keer toe mislukt dit. Hetgeen er waarschijnlijk op wijst dat Firepot in het Yuirwood is. In het bos kun je namelijk niet gescryed worden. Ook een poging Scales te scryen mislukt.

Vervolgens gaat de groep naar The Council Hall om nieuwe clues te vinden. De heuvel is strikt beveiligd. Ze bekijken het plaatsdelict en spreken met (oog)getuigen. Lord Rebrann Staermyn is met één bolt vermoord. Er zat een goedje op de bolt, waarvan onbekend is, wat het is. Yuiros Aenbras geeft een potje met Essence of Death mee om het te laten vergelijken. De Black cloaked man blijkt daarnaast goed in het donker te kunnen zien en zich zeer lichtvoetig te bewegen. Hij had geen enkele moeite op de steile helling van de heuvel waarop The Council Hall ligt. Bovendien heeft hij geen sporen nagelaten.

De assistent van Lord Rebrann Staermyn vertelt dat hij zich met legerzaken bezighield. De groep moet Captain Ceridwen Anwyl spreken om hier meer over te horen. Captain vertelt dat het laatste wat Lord Rebrann Staermyn op dit gebied heeft gedaan, geen motief voor moord bevat. Het ging om Glarondar. De uitkomsten waren positief, bevatte geen nieuwe incriminerende informatie o.i.d. Bovendien heeft hij samengewerkt met Duchesse Benetia Ordo. Zij is nog in The Council Hall en wordt overigens goed bewaakt. Met Captain Ceridwen Anwyl speculeert de groep verder over een motief voor de moord, maar hier komt niet echt iets uit.

De captain vraagt hun naar het volgende wat zij gaan doen. Ze dringt aan om stappen te blijven ondernemen en biedt aan een marineschip te regelen, wanneer de groep achter Lord Desmond Elzar aan wil. De groep stemt hier mee in. Kyra Palphramond en Narfedwyn schrijven een brief naar Lord-General Natandil Greatshield om zich af te melden voor de ceremonie in Glarondar.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.