Aglarond

De volgende dag vragen de avonturiers Sergeant Telstar na te gaan wat er over de twee andere celleiders bekend is. ’s Middags krijgen ze antwoord: Cuneidda Muray was een apprentice bij de Simbulmyn, maar vertrokken om ‘haar eigen weg te gaan’. Patryk Firepot is ooit opgepakt voor verkoop van illegale middelen (thieving tools, silent shoes, alchemical items, poison, etc.). Hij heeft een taakstraf gekregen. Hij moest voor het leger alchemical items maken. Een aantal jaar geleden is hij ontsnapt.

Ondertussen heeft de groep hun gevangenen ondervraagt. De rogues en fighters weten niet zo veel en de ondervragingen richten zich met name op de barman en de cleric van Shar, Mourgram Beynon. De laatste wil niks zeggen. Hem wordt een voorstel gedaan: als hij zal praten wordt hij vrijgelaten en verbannen. Beynon geeft aan meer tijd te willen om hierover na te denken. Ze vragen de Simbulmyn iemand te sturen die meer van Shar af weet, om hen te assisteren bij de ondervraging.

De barman wordt zwaar onder druk gezet om meer te vertellen. Uiteindelijk laten ze papier bij hem achter om meer te vertellen.

Rond de middag meldt Fenrir zich. Hij is een leerling bij de Simbulmyn en weet veel over Shar. Fenrir praat Narfedwyn goed bij. Narfedwyn wordt vervolgens vermomd als duistere vrouw, genaamd Astrydda, in een cel gezet om Mourgram Beynon op te wachten en zijn geheimen te ontfutselen.

’s Middags haalt Gwendolyn Kestral zilveren daggers en silversheen op. Daarna gaan ze bij de The Bold Griffon het riool in, op zoek naar sporen. Yuiros Aenbras ontdekt dat sporen van een aantal dagen geleden direct het rioolwater in lopen. Hij kan de plek waar ze eruit komen niet ontdekken.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.