Aglarond

De volgende dag vertrekken de avonturiers, na een uur kopiëren door Maelthas, richting Velprintalar. De reis verloopt rustig en na 9 dagen komen ze hier aan. Onderweg hebben ze paarden geruild bij paardenfokkerij Aenbras. Daarnaast hebben ze geruchten gehoord, dat de Black cloaked man weer actief is.

In Velprintalar leveren ze de paarden in bij Griffonheight Keep en gaan melden ze zich bij Sergeant Telstar. Deze komt enigszins geïrriteerd over en vraagt de groep door te gaan met hun onderzoek naar de Black cloaked man. De groep komt er achter dat één van de twee slachtoffers van deze maand Joe Portar is. De karavaanleider van Farweather Trading Company. De naam van het tweede slachtoffer is geen bekende.

Die avond checkt Torsten Fordenfroth het havenboek. Hij komt erachter dat Desmond Elzar vanaf eind Marpenoth tot 11 Alturiak in de haven van Velprintalar heeft gelegen. Hij is naar onbekende bestemming vertrokken.

Yuiros Aenbras en Apsalom struinen de kroegen af, om meer info te krijgen over Desmond Elzar. Ze beginnen in de Sailors inn en via allerlei kroegen in het havendistrict eindigen ze in de Paladin inn. Hier komen ze erachter dat Desmond Elzar een aantal dagen geleden in het nieuwe koffiehuis in Velprintalar is gezien. Apsalom vertelt de groep dat dit koffiehuis verbonden is met louche onderwereldzaken en Scales. De eigenaar Lord Awstyn Barret is vaak weg, op zoek naar nieuwe koffiebonen en brands. Sirwa Vaughn is de bedrijfsleider.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.