Aglarond

Kyra Palphramond brengt Lord Collyn Ledfaer naar Emmech, zodat hij daar in gevangenschap kan blijven. Duchesse Mantelia Parsuns ontvangt haar en neemt Lord Collyn Ledfaer over. Kyra Palphramond praat nog even bij met Lord-High Captain Gante Demelin, alvorens ze gaat slapen.

De volgende dag vliegt Kyra Palphramond weer terug. De avonturiers wachten daarna nog even tot het schemert. Vervolgens ze worden invisible en silent met de griffon één voor één naar het centrum gevlogen. In het donker loopt de groep om het complex van Hoar heen. Ze gaan aan de achterkant met behulp van stone shape en silence het complex binnen. Ze komen binnen via een slaapzaal. De slapenden hier worden knock-out geslagen. De slaapzaal leidt tot een centrale ruimte met allerlei deuren naar andere kamers. In volle stilte gaan ze deur voor deur af. Bij de volgende kamers blijken de humans wakker. Deze zijn echter ongewapend en worden ook knock-out geslagen. Dan verschijnt er een large storm elemental in de kamer. Deze schiet onder andere lightning. De groep weet het beest te verslaan.

De achterkant van het complex is via een hal verbonden met de het tempelgedeelte. Wanneer ze de deur naar de hal openen worden daar een paar symbols geactiveerd. De ene zorgt voor slaap, de andere neemt spreuken van de spellcasters af. Ook komen de glas in lood ramen in beweging. De figuren die hierop waren verbeeld zijn large en slaan met hun scherpe glazen armen naar de groepsleden. Ook deze monsters worden verslagen, evenals een groepje leden van de tempel die nachtwacht had. Tot slot wordt er gevochten met een priester en priesteres die in volle wapenrusting van de bovenverdieping komen. Wanneer ook deze zijn verslagen (k-o), worden alle priesters geboeid.

Boven vinden ze kleding met logo van en holy symbols van Torm. Daarnaast vinden ze nog een paar brieven van Captain Derynn Kendal die van een bureau zijn gevallen. De captain uit Fort Emmech die verantwoordelijk is voor de recruten. Tot slot vinden ze nog een aantekeningenvel. Hier staan 3 dingen op: Mirror of Opposition; Karghuin en Purple Dust.

De groep overlegt over wat ze nu gaan doen. Gwendolyn Kestral stuurt een sending naar Duchesse Mantelia Parsuns. Die geeft aan dat ze in Emmech graag recht wil spreken over deze situatie.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.