Aglarond

De avonturiers vertrekken. 8 dagen later komen ze aan in Mesring. De paladins van Torm (Darvin Buckman en Evandur Evenwood) schieten op met het herstellen van de Weave. De twee Masters of the Yuirwood (Kishella Ferlantir en Andreas Sobror) vertellen over de vermissing van een groep Masters die op onderzoek uit was bij de Sunglade. Dit is een oude plek van de star-elven, gelegen in het oosten van het Yuirwood, tussen twee rivieren. 

De volgende ochtend voelt Narfedwyn de onzichtbare touwtjes weer aan haar trekken. De kracht wordt steeds sterker, maar Narfedwyn blijft het weerstaan. De groep vertrekt naar Emmech. Kyra Palphramond vliegt vooruit. De groep komt halverwege de dag aan.

Ze gaan op gesprek bij Duchesse Mantelia Parsuns. Ze vertellen haar over de Sons of Hoar. Daarna gaan ze naar Lord-High Captain Gante Demelin. Hij geeft aan dat hij te weinig informatie heeft op basis van de droom en de verhoren om wat te doen en vraagt om meer informatie. Dezelfde middag vertrekken ze naar Furthinghome.

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.