Aglarond

De avonturiers zijn in de haven van Velprintalar. Een schip vanuit Emmech meert aan. Een deel van de avonturiers is aan boord. Hun diensttijd zit er net op. Er is tumult, Buck Sfiz wordt gerold. Hij cast Daze. De groep houdt de dief aan en de guards worden er bij gehaald. De zakkenroller blijkt later meer beurzen te hebben. In één zit een briefje:

“When the Black cloaked man is about, meet me at the central place where the filth of the city goes out, on HIS day of the month. Y.”

Corporal Jonas Blablabla vraagt Torsten Fordenfroth te helpen met het raadsel op het briefje. De Black cloaked man is een beruchte seriemoordenaar. De avonturiers leren dat hij sinds 3 jaar actief is. Tot nu toe heeft niemand een patroon in zijn moorden ontdekt, behalve dat hij altijd twee moorden per maand pleegt. Het afgelopen jaar is hij in 3 maanden actief geweest. Torsten Fordenfroth en Kyra Palphramond gaan op onderzoek uit. Ze spreken de high priestess of Chauntea over heilige dagen van mannelijke goden. Feast of the moon wordt genoemd, maar dit kan niet i.v.m. niet maandelijks terugkerend patroon. Verder geen ideeën. Ze spreken met Apsalom en Matrim over kroegen waar schurken komen. Dat zijn er meer, er is geen centrale plek. Wat betreft uitgaan is er één centrale plek. Het is een festhall waar alleen half-elven komen.

<meta />

Comments

ArjanBeelen

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.